Kontakt :

O nama Zašto inox Galerija Proizvodi i usluge Pošaljite upit

Inox - prom bravarija

V. Lisinskg 5

10 370 Dugo Selo

Mob: 091/ 57 83 114

Email:

dario.policky@gmail.com

 

Inox (također i nehrđajući čelik ili rostfrei) je moderan, praktičan i lijep materijal koji se sve više upotrebljava za izradu raznih ograda (za dvorišne ograde, ograde za balkone, ograde za stepenice), nadstrešnica i drugih stvari. Ograde od inoxa ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje i ulaganje i nakon puno godina će i dalje biti lijepe i sjajne kao i prvog dana. Inox se odlično uklapa u interijer i eksterijer te daje elegantan izgled vašem domu.

No da bi to sve bilo tako kako je napisano, vrlo je važno da elementi inoxa budu kvalitetni te da završna izrada bude na najvišem nivou. Zašto? Danas na tržištu ima različitih materijala i različitih majstora i "majstora". Npr. znate li da ako stavite magnet na inox, on se ne smije privlačiti tj. kvalitetan inox ne privlači magnet. Druga i možda najvažnija stvar je ta da kvalitetan inox ne smije korodirati (hrđati), što posebno dolazi do izražaja kod izrade ograde za dvorišta te vanjske inox ograde za balkone! Uglavnom nebitno o tome koja je ograda u pitanju, ograda za interijer ili eksterijer, sve ograde (dvorišne, balkonske...) jednostavno moraju biti precizno i stručno napravljene.

Na žalost, događa se da nakon nekog vremena od ugradnje nekim ljudima ograda počne korodirati... to je zato jer neki "majstori" u utrci za što većim profitom ne obraćaju pažnju na kvalitetu materijala koji kupuju, te na brzinu rade i "lete" na drugi posao, a vi nažalost tek nakon nekog vremena shvatite da ste u stvari prevareni. O klimavim i nesigurnim ogradama uopće ne želimo trošiti riječi, no i one su nažalost realnost.

Upravo zato je vrlo važno da svaki korak u nastanku Vaše ograde bude stručno, precizno i kvalitetno napravljen. Znači od samog izbora materijala, sklapanja ograde i na kraju njene montaže. Svaki korak i svaka sitnica je vrlo važna jer po sitnicama se razlikuje prosječan od vrhunskog posla. A kada se napravi kako treba, to je garancija da ćete ima jednu lijepu i modernu ogradu na koju ćete biti ponosni dugi niz godina i koja će i onda izgledati kao i prvog dana!  

Fiksni tečaj 1€=7,53450 kn

 
Inox ograde za balkone Inox ograde za stepenice Dvorišne inox ograde Inox nadstrešnice, rukohvati...
     

Sadržaj sitea: Inox ograde za balkone - Zašto inox - Slike inox ograda - Proizvodi i usluge - Inox ograde cijene - Vaš upit - Zaštita privatnosti i kako koristimo kolačiće

© 2010 Inox-prom bravarija