Kontakt :

O nama Zašto inox Galerija Proizvodi i usluge Pošaljite upit

Inox - prom bravarija

V. Lisinskg 5

10 370 Dugo Selo

Mob: 091/ 57 83 114

Email:

dario.policky@gmail.com

 
 

PRAVILA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

 

Fiksni tečaj 1€=7,53450 kn

1. O ovim Pravilima o zaštiti privatnosti

U ovim pravilima o zaštiti privatnosti objašnjeno je na koji način obrt INOX-PROM BRAVARIJA, vl. DARIO POLICKY, s adresom u Vatroslava Lisinskog 5, 10370 Dugo Selo, (dalje u tekstu: „INOX-PROM“) prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima. Obrt INOX-PROM posvećena je zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila kako biste saznali zašto i kako prikupljamo vaše podatke, i na koji način ih koristimo. Što se tiče osobnih podataka koje prikupljamo, obrt INOX-PROM jest “voditelj obrade osobnih podataka”, odnosno subjekt koji određuje svrhu i način na koji će podaci biti obrađeni. Ako nas želite kontaktirati u vezi s vašim osobnim podacima ili ovim Pravilima, molimo vas, koristite ispod navedene kontakt-podatke:

Poslovno ime: INOX-PROM BRAVARIJA
Adresa: Vatroslava Lisinskog 5, 10370 Dugo Selo
Broj telefona: 091/ 57 83 114
E-pošta: dario.policky@gmail.com

2. Kako i kada prikupljamo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke prikupljamo kada je to relevantno za potrebe vas kao potrošača, ili za naše poslovanje (npr. kada postavljate upit kao potencijalni kupac, odnosno u svrhu odgovora na isti). Vaše osobne podatke najčešće dobivamo izravno od vas kada ispunite određeni formular predviđen za postavljanje upita. Svi vaši osobni podaci tretiraju se kao povjerljivi, a INOX-PROM ih čuva na ispravan način. Zapamtite da su ovo samo informacije o mogućim načinima korištenja vaših osobnih podataka s kojima se možete susresti prilikom posjete našoj internetskoj stranici, odnosno prilikom korištenja naših usluga. U svakom slučaju, dobit ćete jasne informacije o svrsi obrade vaših podataka, a u pojedinim će nam slučajevima biti potrebna i vaša jasna privola. Vaše osobne podatke nećemo koristiti u marketinške svrhe, osim ako sami ne pristanete na to.

3. Koje podatke prikupljamo izravno od vas?

Uobičajeni podaci koje prikupljamo od potencijalnih kupaca jesu:
ime i prezime
broj telefona za kontakt
e-mail
te eventualno adresu ako je ključna za daljnju poslovnu suradnju

4. Koja prava na privatnost imate?

Imajte na umu da u svakom trenutku imate pravo od obrta INOX- PROM tražiti i zahtijevati:

A. pristup vašim osobnim podacima

Možete pitati u koje svrhe koristimo podatke koji se tiču vas, kao i za pristup takvim osobnim podacima. Osim toga, imate pravo znati svrhu obrade, skupine vaših osobnih podataka koje čuvamo, treće strane ili skupine trećih strana s kojima se vaši osobni podaci dijele, vremenski period tijekom kojeg zadržavamo podatke, kao i naš izvor podataka koje nismo prikupili izravno od vas.

B. kopirani primjerak vaših osobnih podataka koje čuvamo

Slobodno nas kontaktirajte ako želite kopiju pojedinih ili svih osobnih podataka koje imamo o vama.

C. ispravak pogrešno unesenih podataka

Želimo se uvjeriti kako su vaši osobni podaci ispravni i ažurirani. Možete nas zamoliti da ispravimo ili uklonimo podatke koje smatrate netočnima ili zastarjelima.

D. brisanje vaših osobnih podataka

Možete nas zamoliti za prekid obrade, ili čak, brisanje osobnih podataka koje posjedujemo. Ako su vaše osobne informacije neophodne za izvršenje određenih ugovornih obveza prema vama, INOX-PROM možda neće biti u stanju izvršiti takve ugovorne obveze. Isto tako, ako su vaši osobni podaci potrebni kako bi se INOX-PROM pridržavao određenih zakonskih obveza (npr. porezni propisi), vaš zahtjev se ne može riješiti.

E. da ograniči pristup vašim podacima i/ili trećim stranama u određenim procesima ili u potpunosti

Ako osporavate točnost vaših podataka, ili nam više nisu potrebni osobni podaci za svrhu obrade, ali ih vi zahtijevate zbog uspostavljanja, provođenja ili obrane pravnih potraživanja, ili ste se protivili obradi po osnovi razloga koje INOX-PROM smatra legitimnim, imate pravo zatražiti ograničenu obrade vaših osobnih podataka.

F. prigovor na način na koji rukujemo vašim podacima

Zapamtite da imate pravo prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka prema zakonskim osnovama.

G. prebacivanje podataka drugom voditelju obrade osobnih podataka (pravo na prijenos podataka)

Ako se obrada zasniva na vašoj privoli ili se vrši automatiziranim sredstvima, imate pravo tražiti od obrta INOX-PROM prijenos vaših podataka drugom voditelju obrade osobnih podataka. Za ostvarivanje dalje navedenih prava, molimo vas, upotrijebite kontakt-podatke obrta INOX-PROM navedene u 1. poglavlju ovim pravilima o zaštiti privatnosti. Ako niste zadovoljni načinom na koji prikupljamo ili koristimo vaše osobne podatke, uvijek imate pravo osobno se obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

5. Gdje se čuvaju vaši osobni podaci?

Osobne podatke koje o vama prikupimo čuvamo u sigurnom okruženju u digitalnom obliku. Vaši su osobni podaci zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjene ili uništavanja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

6. Dijeli li obrt INOX-PROM vaše podatke s trećim stranama?

Obrtu INOX-PROM zaštita vaše privatnosti je vrlo važna, stoga nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama u svrhu koja nije opisana u ovim pravilima. Kao što znate, priroda našeg posla je takva da u izvršavanju pojedinog poslovnog pothvata ponekad sudjeluju naši pouzdani partneri kao kooperanti. Ovi su pružatelji usluga, međutim, sukladno relevantnim sporazumima, obvezni koristiti podatke koji su im povjereni isključivo u skladu s našim smjernicama i strogo za svrhu koju smo naveli. Također, obvezni su na ispravan način zaštititi vaše podatke i držati ih u tajnosti.

7. Koliko dugo INOX-PROM čuva vaše osobne podatke?

Obrt INOX-PROM neće čuvati vaše osobne podatke duže nego što su vaši osobni podaci nužni radi ispunjenja određenih namjena.

8. U koje svrhe koristimo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke koristimo na različite načine, uglavnom za odgovaranje na postavljeni upit od strane potencijalnih kupaca, ali ponekad ih koristimo i za poboljšavanje iskustva kupovine, izravan marketing ili iz sigurnosnih razloga.

A. Odgovaranje na upit i pružanje usluga

Kada postavljate upit za određeni proizvod iz našeg asortimana ili za sastavljanje ponude o određenim proizvodima, moguće je da taj proces zahtijeva obradu vaših osobnih podataka koji su ranije navedeni. Sve to u svrhu odgovora na postavljeni upit, odnosno u svrhu komunikacije s potencijalnim kupcima kako bismo im što bolje pružili željenu uslugu.

B. Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Kolačići treće strane – Google Analytics

Ova web stranica koristi Google analytics, servis za analizu posjećenosti stranice razvijen od strane tvrtke Google, Inc. Google Analytics koristi kolačiće u obliku tekstualnih datoteka spremljenih na vašem računalu kako bi se analiziralo kako korisnici koriste stranice. Informacije o vašem korištenju web stranice (uključujući Vašu IP adresu) koje generira kolačić, prenijet će se i pohraniti na poslužitelje u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti ove informacije za potrebe evaluacije Vašeg korištenja web stranice, sastavljanje izvješća o web aktivnosti za web operatore i pružanje ostalih usluga koje se odnose na web stranice aktivnosti i korištenje interneta. Google također može prenijeti te informacije trećim stranama gdje je to potrebno učiniti prema zakonu, ili ako treća strana obrađuje podatke za tvrtku Google. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Možete odbiti uporabu kolačića odabirom odgovarajuće postavke na vašem pregledniku. Korištenjem ove web stranice, pristajete na obradu Vaših podataka.

Ako želite obrisati kolačiće koji su već na vašem računalu, pogledajte upute u svojoj tražilici klikom na „Pomoć“ u izborniku pretraživača. Kolačiće obrađujemo isključivo uz vaš pristanak. Kako biste povukli pristanak ili pristali na upotrebu kolačića, odaberite odgovarajuće postavke u vašem pretraživaču. Međutim, neke od funkcija naše internetske stranice možda neće raditi bez kolačića. Kad zatražimo pristanak, mi ćemo predstaviti svrhu u koju će se ove vrste podataka o vama obrađivati i informirati vas o vašim pravima. Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje.

9. Od kada važe ova pravila o zaštiti privatnosti?

Ova pravila su na snazi od dana 25. svibnja 2018. godine. Pravila o zaštiti privatnosti bit će predmet redovnih revizija, a svaku ažuriranu verziju postavit ćemo na ovu internetsku stranicu.
 
Inox ograde za balkone Inox ograde za stepenice Dvorišne inox ograde Inox nadstrešnice, rukohvati...
     

Sadržaj sitea: Inox ograde za balkone - Zašto inox - Slike inox ograda - Proizvodi i usluge - Inox ograde cijene - Vaš upit - Zaštita privatnosti i kako koristimo kolačiće

© 2010 Inox-prom bravarija